Good vibes

NS probeert baasjes met knuffels te herenigen
Likeability of 3

NS probeert baasjes met knuffels te herenigen

„Weinig is voor een kind zo verdrietig als je favoriete knuffel verliezen", aldus de NS / Foto: Pixabay

Foto van 'Evie Westland'

28 NOV 2017

Witje de ijsbeer, Erica de eenhoorn en Flapje het konijn: zomaar een greep uit de eenzame knuffels die ooit een gelukkig leven leidden met een lief baasje, maar nu eenzaam tussen de gevonden voorwerpen van de NS liggen. De NS hoopt knuffels en baasje te herenigen en roept deze week uit tot Week van de Verloren Knuffel.

„Weinig is voor een kind zo verdrietig als je favoriete knuffel verliezen", aldus de NS. Op Facebook staat een hele galerij aan eenzame pluche beesten. Zo zit Witje de ijsbeer eenzaam voor een verregend treinraampje en zit Erik de egel alleen op een bankje op het station.

Volgens de NS is het het mooist als via de plaatjes op Facebook direct de ouders of kinderen van de knuffels getipt kunnen worden. „Maar simpelweg de foto’s liken helpt ook al: zo zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk mensen dit bericht te zien krijgen. Hopelijk herenigen we deze kleine vriendjes dan nog voor Sinterklaas met hun baasje!"

Dierentuin van gemiste knuffels

Jaarlijks laten NS-reizigers per ongeluk vele duizenden voorwerpen achter in de trein of op het station. Omdat niet iedereen melding maakt van een verloren voorwerp, blijft er volgens de NS „een hele dierentuin van gemiste knuffels" achter. „En dat terwijl we daar nauwelijks meldingen van krijgen. Om hier aandacht voor te vragen hebben we dit jaar van 27 tot en met 2 december uitgeroepen tot De week van de verloren knuffel.”


sad
user_3cf6e2451bf40e68399112f526737dccc07b9993_avatar

Views

100+

Dit is het gevaarlijkste standje voor een man

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Sophie Moerman'

27 FEB 2016

Het mag geen geheim zijn dat de meeste mannen er niet vies zijn dat de vrouw bovenop zit tijdens de seks. Lekker relaxed, goed uitzicht; wat kan er mis gaan? Heel veel, als we de wetenschap moeten geloven.

Een stel wetenschappers in Brazilië heeft onderzoek gedaan naar de ‘gebroken penis’, en vooral wanneer je daar het meeste risico op loopt. Wat blijkt? Bij de welbekende cowgirl heb je de meeste kans dat de jongeheer in rare hoeken wordt gedrukt, waardoor hij (of nouja, het membraan in de penis) kan breken.


Views

800+

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

De Duitse Micha Stunz voelt zich een stuk beter met zijn grote fallus.

Foto van 'Metro'

11 MRT 2016

Het geslachtsdeel van Micha Stunz is gigantisch en hij vindt het „fantastisch”. De penis van de 45-jarige Duitser weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo'n 14 centimeter dik.

Het mannelijk lid van Stunz werd zo groot met behulp van een penisvacuümpomp en siliconen injecties. Inmiddels weegt zijn snikkel ongeveer evenveel als een gemiddelde kat.

Dankzij zijn enorme fallus zegt Stunz zich los te hebben kunnen maken van de gevestigde rollen en ideeën over seks. Toch moet de man uit Berlijn iets creatiever te werk gaan, vertelt hij tegen VICE.


Views

3k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

4k+

Likeability of 5

Zoals oma roti maakte: zo hoort het en niet anders

Foto van 'Milou van der Will'

24 FEB 2011

Hij was 4 toen hij vanuit Suriname in Nederland kwam wonen, 11 toen hij voor het laatst naar zijn geboorteland reisde. Voor de NCRV en voor zijn boek ging Ramon Beuk vorig jaar oktober voor een maand lang terug naar Suriname. Om het Surinamegevoel weer te voelen en om de cultuur letterlijk en figuurlijk te proeven. Want, natuurlijk, als Ramon Beuk ergens naartoe gaat, dan gaat het over eten.

Was het moeilijk om de balans te vinden tussen een reisprogramma en een programma over eten?

Het is het allebei niet echt, vooral in de montage was het wat dat betreft nog wel even zoeken naar wat we wilden overbrengen. Mensen kennen me natuurlijk van kookprogramma's, maar in Terug naar mijn roti gaat het over de beleving van Suriname als je er op reis bent, het gaat over de beleving van de cultuur. Toegegeven, de Surinaamse cultuur bestaat wel voor het grootste gedeelte uit eten.


like
user_a5c523dbc86a809dddb90b8687ec350dd5560ff4_avatar

Views

10k+