Good vibes

Jongen verliest ID en krijgt een verrassend antwoord

Heel even dacht George Wiliam dat hij voor 6.947 dollar aan tickets had geboekt. Foto: Colourbox

Foto van 'Lisa Vermeij'

13 NOV 2017

Stel je hebt een fantastische avond, maar drinkt net iets meer dan goed voor je is. De volgende ochtend word je wakker en kom je erachter dat je je rijbewijs bent kwijtgeraakt en je treft ook nog eens een afschrift van een reis naar de Malediven aan van 6947 dollar. Het overkwam William George Armstrong.

Tijdens een gezellig avondje stappen raakte William zijn rijbewijs kwijt. Dat was op zich al vervelend, maar later bleek dat er ook nog eens onwijs dure tickets op zijn naam zijn geboekt. William George kreeg tot zijn grote verbazing een paar dagen na zijn stapavond een brief van reisorganisatie Flight Centre dat er een vreemde boeking was gedaan met zijn ID-kaart. „Bedankt voor je boeking. We hopen dat je blij bent met je businessclass-tickets naar de Malediven”, stond er in de brief die hij kreeg van Flight Centre. In rode letters stond het bedrag van 6947 dollar. „Vergeet niet dat je tot vrijdag hebt om de gehele betaling te voldoen.”

Er was een heel reisschema toegevoegd aan de brief, maar nog voordat William George van de schrik kon bekomen, las hij verder: „George, we nemen je in de maling. We hebben je rijbewijs gevonden naast onze winkel en we dachten dat je het misschien wel weer terug zou willen hebben. Wees voorzichtig! Groet Steve.” George kon de grap van medewerker Steve wel waarderen en deelde de brief op Twitter en daar werd de post zo'n 160.000 keer geliket.


Views

500+

Likeability of 6

Waar wil jij werken?

Foto van 'Metro'

16 JUL 2018

Wil je veel geld gaan verdienen? Of gaat het jou om de korte reistijd in de keuze van een nieuwe baan? We willen graag weten wat jij belangrijk vindt in je werk en in je zoektocht naar een nieuwe baan. Laat het ons weten door de volgende vragen te beantwoorden zodat wij je goed kunnen blijven informeren en inspireren over alles dat met werk en carrière te maken heeft.

Vul hieronder de enquete in.


likelol
user_e8dbf5381ab01519c3a843ecdf5ac9c4c2ffaeea_avataruser_071e8a5028b6216e045aafa21ccd8be1251332d6_avataruser_76947f4a960bbf91980d8b56779e611bbeb6c584_avatar

Views

6k+

Camera videoSchattig: Prins George voor het eerst naar school

Een beetje spannend lijkt George zijn eerste schooldag wel te vinden./AFP

Foto van 'Constance van Amstel'

7 SEP 2017

Een spannende dag voor prins George van Groot-Brittannië. De kleine royal is donderdagochtend namelijk voor het eerst naar school gegaan. George werd deze zomer op 22 juli 4 jaar oud en dat betekent dat hij als een echte kleuter aan zijn schoolcarrière mag beginnen. Aan de hand van zijn vader Prins William liep het blonde prinsje vanmorgen voor het eerst zijn school binnen.

De prinsen werden opgevangen door het hoofd van de Londense Thomas Battersea School waarna George tussen de beide volwassenen aan zijn eerste schoolavontuur begon. Op de Thomas Battersea School zitten 560 leerlingen tussen de 4 en 13 jaar oud. Uiteraard had George voor zijn eerste dag een frisgewassen uniformpje aan, precies zoals dat hoort op Britse scholen.


Views

200+

Prins George is het schattigste kind op aarde

De happy family./EPA

Foto van 'Constance van Amstel'

29 APR 2016

De Britse kroonprins William en zijn vrouw Kate zijn vrijdag vijf jaar getrouwd. Overal wordt het koninklijke koppel dan ook van harte gefeliciteerd met het behalen van deze mijlpaal.

Bij Metro gooien we het even over een andere boeg, want wij richten ons liever op de persoon die er zonder dit huwelijk niet geweest was: de überschattige Prins George. Speciaal voor het houten jubileum van zijn ouders haalden wij de beste foto's van de 2-jarige George Alexander Louis uit het archief.


Views

100+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

4k+