Cast Thor doet budget live-act voor bioscoopbezoeker

6 november 2017 om 16:00 door Daisy Heyer
Cast Thor doet budget live-act voor bioscoopbezoeker
Een videostill van het spectaculaire toneelstuk Thor, met de échte acteurs. / Videostill

Stel je zit nietsvermoedend in de bioscoop om Thor te bezoeken, en opeens staat de voltallige cast van de film voor je neus om een soort schooltoneelstuk van de film voor jou te vertonen. 

Het overkwam het publiek van de film ergens in Amerika daadwerkelijk. De bedenker? James Corden, die het plan uitvoerde voor zijn Late Late Show. Hij sprong als verrassing tevoorschijn tijdens de vertoning van de film. Vervolgens werd het stomverbaasde bioscooppubliek getrakteerd op een minutenlang toneelstuk van de hoofdrolspelers in Thor, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Jeff Goldblum en Mark Ruffalo, inclusief amateurkostuums en een karig decor. 

 

'Geluk' 

Fans van de film reageerden dolenthousiast op de acteurs en actrice en hun budgetversie van de succesvolle film. De acteurs vertoonden ook nog eens een knap staaltje acteerwerk vertoonden. Fans op YouTube reageren vol verbazing. „Omg, zij hebben zoveel geluk gehad", reageert een man op YouTube. En dat vinden meer mensen: zijn reactie kan op meer dan 2000 likes rekenen. 

Waarom Corden de film op deze manier in de spotlights zette? Geen idee, maar grappig is het wel! 

Foutje gezien? Mail ons, we zijn je dankbaar

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!