Jasper Kars
Jasper Kars Good vibes 4 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Obama neemt verrassingsvideo op voor ‘zijn’ Michelle

Ze ontmoeten elkaar meer dan 25 jaar geleden in de South Side van Chicago en inmiddels hebben ze heel wat meegemaakt samen. Ze kregen dochters Malia en Sasha en in 2008 werden ze de eerste zwarte president én first lady in het Witte Huis: Barack en Michelle Obama. Zelden kreeg een huwelijk zoveel aandacht als dat van dit bekende stel. Inmiddels zijn ze 25 jaar getrouwd, een zilveren huwelijk, en dat is een felicitatie waard!

Beste beslissing

Hij mag dan al een tijdje geen president meer zijn, maar volledig van de radar is Barack Obama niet. Omdat zijn geliefde echtgenote sprak tijdens de Pennsylvania Conference for Women besloot de voormalig-president op dat moment deze lieve verrassingsvideo in te spreken voor ‘zijn’ Michelle. How nice! „Het idee dat jij het al 25 jaar met mij uithoudt, is het levende bewijs van het feit dat jij een geweldige vrouw bent”, zo sprak hij in de video. „Je verkering vragen is de beste beslissing die ik ooit heb genomen.” Beter dus nog dan zijn beslissing om te runnen voor het presidentschap. Op nog vele jaren samen Barack en Michelle!

I dropped in on Michelle’s talk at the Pennsylvania Conference for Women to deliver a message on our 25th wedding anniversary. Asking you to go out with me is the best decision I ever made. I love you, Michelle.

Posted by Barack Obama on Tuesday, October 3, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.