Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 25 okt 2017
Leestijd: 1 minuut

Nijlpaard Fiona photobombt bij aanzoek

Een huwelijksaanzoek is misschien wel een van de mooiste momenten uit je leven. Dat is een foto waard, dacht ook Nick Kelble toen hij zijn vriendin Hayley Roll ten huwelijk vroeg. Echter op de foto is nogal wat afleiding gezien in de vorm van Haley’s favoriete dier: babynijlpaard Fiona.

Babynijlpaard Fiona deed namelijk een behoorlijke photobomb, wat zorgt voor hilarische kiekjes die nu de hele wereld over gaan.

Fan van Fiona

Volgens The Telegraph vroeg Nick zijn vriendin ten huwelijk in de Cincinnati Zoo in Ohio, bij het bassin van babynijlpaard Fiona. Hayley volgde Fiona al vanaf haar geboorte en Nick dacht dat het daarom een goed idee zou zijn om zijn liefje daar ten huwelijk te vragen. Fiona was tijdens het aanzoek niet alleen in de buurt, ze besloot dat het ook een goed excuus was om zelf op de foto te gaan.

Hayley, die natuurlijk volmondig ‘ja’ zei op het aanzoek, postte na afloop enkele foto’s van het moment op haar Instagrampagina. ,,We zijn blij dat Fiona er bij kon zijn op deze speciale dag", grapt ze in het bijschrift. Volgens haar wist niemand af van de verloving, of de fantastische foto’s die genomen zijn.

https://www.instagram.com/p/BZ_usKJBZKY/

Fiona blijkt fan te zijn van het fenomeen ‘photobombing’. Het nijlpaardje deed het eerder al bij een foto van haar familiereünie in de dierentuin. Ook die foto zorgde voor veel hilariteit bij fans van het beest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.