Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 6 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Piloot fopt volgers met levensgevaarlijke selfies

In de jacht naar een unieke selfie hebben al veel mensen gevaarlijke dingen gedaan, maar piloot Ganso gaat wel heel ver. Hij gaat tijdens zijn vluchten namelijk regelmatig buiten de cockpit voor een fraai kiekje.

Tenminste, dat doet hij voorkomen. Wie goed kijkt, ziet dat het allemaal bij elkaar gephotoshopt is. Dat wordt zeker duidelijk als de piloot een keer op de foto staat zonder dat er een selfiestick te zien is. Want er is natuurlijk niemand die even op de neus van een vliegend vliegtuig heeft plaatsgenomen.

Natuurwetten

Maar zelfs daarbuiten om is wat piloot Ganso laat zien totaal onmogelijk. Daarvoor hoef je maar even naar de wetten van de natuur te kijken. Steek je hoofd maar eens uit een auto die 80 kilometer per uur op rijdt en je wordt al hard weggeblazen. Datzelfde effect wordt alleen nog maar vergroot als je dat doet in een vliegend vliegtuig.

Velen zijn er echter niet van op de hoogte van die wetten en reageren woedend op de piloot met photoshop als hobby. „Mensen doen tegenwoordig écht alles voor de likes. Ik ben blij dat ik niet met deze gek hoef te vliegen.” Ook wordt Ganso verweten zijn passagiers in gevaar te brengen met dit gedrag.

Photoshop mode on

Inmiddels heeft de piloot zelf ook toegegeven dat het om neppe foto’s gaat om zo de laatste onwetenden ‘gerust te stellen”. „Photoshop mode on!" zo luidt een van de bijschriften.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.