Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 14 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Hotte agenten beginnen bij toeval kalender voor Irma

De politieofficiers Nordman, Hamill en Rengering zijn per ongeluk een initiatief voor een kalender vol knappe agenten gestart, waarmee geld ingezameld wordt voor de slachtoffers van de orkaan Irma. Dit begon allemaal met een onschuldige foto op Facebook vlak voor ze aan hun shift begonnen om slachtoffers van Irma te helpen.

Nachtploeg

„Officiers Nordman, Hamil en Rengering maken onderdeel uit van de nachtploeg en zijn klaar om aan het werk te gaan”, zo luidde het bijschrift. Maar in de comments gaat het vooral om het uiterlijk van de drie agenten. „Het ziet ernaar uit dat mijn volgende vakantie zal plaatsvinden in Gainesville. Stoptekens negeren en rijden zonder achterlicht, net zolang totdat ik aan de kant word gezet door de complete nachtploeg.”

https://www.facebook.com/GainesvillePolice/photos/a.415914952014.202189.136625737014/10154671675062015/

De foto ging al snel viral, al waren veel volgers wel teleurgesteld door het nieuws dat twee van de drie helden bezet zijn. Alleen Rengering (helemaal rechts) is momenteel single. Gainesville Police Department speelt aardig op de situatie in. „Rengering zal voor zijn eigen veiligheid overgeplaatst worden naar een beschermingsprogramma tegen cougars, dit is te vergelijken met het traject voor getuigenbescherming.”

Ook in hun verdere comments blijken ze gevat. „Bel alsjeblieft niet meer met 911 (het noodnummer, red.) met de vraag of deze groep op jouw ‘situatie’ af wil komen.”

Kalender

Gelukkig kunnen de fans ook hun hart ophalen, want er komt een kalender! Met de kalender – waarop de agenten uit Gainesville zullen poseren – willen ze geld inzamelen voor de heropbouw in Florida, die nodig is na orkaan Irma. Inmiddels zijn er al meerdere foto’s op Facebook geplaatst.

So, Sarasota Police Department evidently has some guys headed out to help with rising floodwaters.If they happen to…

Posted by Gainesville Police Department on Tuesday, September 12, 2017

Two more of our officers who are proud to be out helping right now! (and before you all ask…they're both married. I saw that last post!)

Posted by Gainesville Police Department on Tuesday, September 12, 2017

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.