Good vibes

Likeability of 5

Winkelier gaat ‘lekker vrijen’ in Turkije

ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 AUG 2017

Het is een veelvoorkomend beeld deze weken: dichte winkels met briefjes op de deur. Daarop valt dan vaak te lezen van wanneer tot wanneer de eigenaren op vakantie zijn, maar deze Dordtse winkelier is wat uitgebreider in zijn omschrijving.

Vakantie

Of moeten we zeggen omschrijvingen? Liefst vijf papiertjes hangen er op de ramen van tabakzaak Le Duc. Eigenaar Ali Akdemir legt op ieder blaadje uit waarom hij van 31 juli tot 17 augustus niet in Nederland is.

„De reden dat de winkel vanaf 31 juli gesloten is, is dat ik lekker met mijn schatje op vakantie ga. Wij gaan op vakantie de volgende dingen doen: zwemmen, lekker eten, dansen, drinken, misschien de liefde bedrijven, mooie dingen bekijken, luieren, mensen ontmoeten en dan nog meer lekker eten en ook nog een cadeautje kopen voor wat mensen”, zo staat op een van de briefjes.

Lieve man verwennen

Een andere brief is juist weer geschreven vanuit het perspectief van zijn vrouw. „Ik heb mijn lieve man meegenomen naar het land van baklava en raki. Ik ga hem eens even goed verwennen, want hij is altijd zo lief voor mij.”

In een van de andere briefjes wordt Turkije omschreven als het land waar je ‘lekker kan vrijen’. Een ander briefje is juist weer heel officieel opgesteld en zo hebben ze alle vijf hun eigen draai.

Veel gelezen

Erick van Beek heeft een winkel tegenover Le Duc en ziet de humor van de briefjes wel in. „Ik dacht op een gegeven moment: wat is hij nu allemaal aan het ophangen? Toen ben ik zelf ook even gaan kijken. Het is wel leuk natuurlijk. Ze worden heel veel gelezen en er wordt hard om gelachen ook”, zegt hij tegenover het AD.


lol
user_738cd2d551f58806b3780ab4a5bcd9f1fe8f1abb_avatar

Views

400+

Dit is het gevaarlijkste standje voor een man

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Sophie Moerman'

27 FEB 2016

Het mag geen geheim zijn dat de meeste mannen er niet vies zijn dat de vrouw bovenop zit tijdens de seks. Lekker relaxed, goed uitzicht; wat kan er mis gaan? Heel veel, als we de wetenschap moeten geloven.

Een stel wetenschappers in Brazilië heeft onderzoek gedaan naar de ‘gebroken penis’, en vooral wanneer je daar het meeste risico op loopt. Wat blijkt? Bij de welbekende cowgirl heb je de meeste kans dat de jongeheer in rare hoeken wordt gedrukt, waardoor hij (of nouja, het membraan in de penis) kan breken.


Views

700+

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

De Duitse Micha Stunz voelt zich een stuk beter met zijn grote fallus.

Foto van 'Metro'

11 MRT 2016

Het geslachtsdeel van Micha Stunz is gigantisch en hij vindt het „fantastisch”. De penis van de 45-jarige Duitser weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo'n 14 centimeter dik.

Het mannelijk lid van Stunz werd zo groot met behulp van een penisvacuümpomp en siliconen injecties. Inmiddels weegt zijn snikkel ongeveer evenveel als een gemiddelde kat.

Dankzij zijn enorme fallus zegt Stunz zich los te hebben kunnen maken van de gevestigde rollen en ideeën over seks. Toch moet de man uit Berlijn iets creatiever te werk gaan, vertelt hij tegen VICE.


Views

3k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

3k+

Likeability of 3

'Jezus nooit gekruisigd'

Foto van 'Alex Ringeling'

24 NOV 2014

Een bijbel van zo'n 1500 tot 200 jaar oud zorgt voor opschudding in de Christelijke wereld. Het boekwerk, dat geschat wordt op een waarde van rond de 22,5 miljoen euro, betreft onder meer het Evangelie van Barnabas, een verhaal dat eeuwen geleden al uit de officiële bijbel verbannen werd.

De authenticiteit van het boek is intussen bevestigd door zowel experts als religieuze autoriteiten, zo weten verschillende media. Het Vaticaan heeft overigens nog niet gereageerd op de vondst.

In het boek valt onder meer te lezen dat niet Jezus, maar Judas Iskariot aan het kruis eindigde. Ook zou Jezus niet de zoon van God zijn, maar slechts een profeet. Dit laatste is veelgehoord, aangezien Jezus ver na zijn dood door de Kerk tot 'zoon van' gebombardeerd werd.


sad
user_5646149512a478c1702ed7c77af4da1eef7b8305_avatar

Views

1k+