Good vibes

Papa Mark scoort YouTube-hit met uitpakken speelgoed

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Jessica Heijmans'

10 AUG 2017

Wat je heb je nodig om een hit op YouTube te worden? Een zomerse single als Despacito, de danskunsten van Psy of wellicht een roedel schattige puppy's? Geen van allen als het aan de Nederlandse papa Mark Buissink ligt. Hij scoort namelijk met speelgoed.

Je kent ze vast wel, filmpjes waarin spullen worden uitgepakt en aan een online publiek worden getoond. Deze unboxingvideo's zijn niet alleen populair onder jongeren, ook peuters en kleuters zijn gebiologeerd door het uitpakken. Een van de populairste accounts is de Amerikaanse 'Disneycollector', met meer dan 9 miljoen abonnees. Het populairste filmpje - over de Play Doh Sparkle Princess - heeft maar liefst 556 miljoen weergaven.

Van scepticus naar ster

In Nederland hebben we onze eigen ster: de Rotterdamse vader Mark Buissink. Ooit was hij een scepticus met betrekking tot de filmpjes: „Het is toch een beetje gek dat volwassenen speelgoed uitpakken”, vertelt Buissink aan het AD. Toen hij er echter achterkwam dat de video's niet alleen geliefd zijn bij zijn dochter, maar ook bij kinderen van vrienden, kwam de omslag.

Aangezien zijn dochter alleen naar filmpjes uit het buitenland keek, besloot Buissink zijn eigen kanaal 'Family Toys Collector' te starten. Iedere week reviewt hij verschillende soorten speelgoed, zoals een knikkerbaan, een Hello Kitty-huis of een speelgoedkassa. Inmiddels zijn de meer dan 300 filmpjes al door ongeveer 61 miljoen mensen uit 200 verschillende landen bekeken. „Toen ik 100 kijkers had voor mijn eerste filmpje, was ik al superblij. Nu wil ik meer dan 10.000 kijkers per video. Ik heb 70.000 volgers, wil er graag 100.000 en 1 miljard views.”

Niet rijk

Ondanks dat de vader hoopt op stijgende kijkcijfers, hoeft hij er niet rijk van te worden. „Ik krijg wat geld voor de advertenties die voor mijn video’s te zien zijn. Daar koop ik nieuw speelgoed van. Ik wil alleen speelgoed laten zien, waarvan ik denk dat het leuk is voor kinderen. En stiekem vind ik het zelf leuk om er mee te spelen.’’ Of zijn kinderen er hebberig van worden? Zijn dochters in ieder geval niet. „Natuurlijk krijgen ze wel eens wat. Soms spelen ze er even mee en daarna stuur ik het op naar een kijker.’’


Views

400+

Dit is het gevaarlijkste standje voor een man

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Sophie Moerman'

27 FEB 2016

Het mag geen geheim zijn dat de meeste mannen er niet vies zijn dat de vrouw bovenop zit tijdens de seks. Lekker relaxed, goed uitzicht; wat kan er mis gaan? Heel veel, als we de wetenschap moeten geloven.

Een stel wetenschappers in Brazilië heeft onderzoek gedaan naar de ‘gebroken penis’, en vooral wanneer je daar het meeste risico op loopt. Wat blijkt? Bij de welbekende cowgirl heb je de meeste kans dat de jongeheer in rare hoeken wordt gedrukt, waardoor hij (of nouja, het membraan in de penis) kan breken.


Views

700+

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

De Duitse Micha Stunz voelt zich een stuk beter met zijn grote fallus.

Foto van 'Metro'

11 MRT 2016

Het geslachtsdeel van Micha Stunz is gigantisch en hij vindt het „fantastisch”. De penis van de 45-jarige Duitser weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo'n 14 centimeter dik.

Het mannelijk lid van Stunz werd zo groot met behulp van een penisvacuümpomp en siliconen injecties. Inmiddels weegt zijn snikkel ongeveer evenveel als een gemiddelde kat.

Dankzij zijn enorme fallus zegt Stunz zich los te hebben kunnen maken van de gevestigde rollen en ideeën over seks. Toch moet de man uit Berlijn iets creatiever te werk gaan, vertelt hij tegen VICE.


Views

3k+

Foto: Colourbox

15 tekenen dat je ontvoerd bent geweest door aliens

Foto: Colourbox

Foto van 'Elena van Doorn'

10 JAN 2015

Heb je wel eens het gevoel dat je bekeken wordt? Heb je een ringend geluid in je oor? Ben je de herinnering van een aantal uren of misschien wel dagen kwijt? Dit zouden wel eens tekenen kunnen zijn dat je ontvoerd bent door aliens! Tenminste, volgens de website Humans are Free, waar zelfgeclaimde voormalig ontvoerden een lijst maakten van de tekenen van een ontvoering. We zetten de opmerkelijksten voor je op een rijtje.

Lees ook: Onderzoekers: Aliens vinden via beweging

1. Het horen van tikkende of zoemende geluidenEn dan vooral net voordat je naar bed gaat.


Views

1k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

3k+