Good vibes

Likeability of 5

Kapster is dertien uur bezig met depressieve klant

Foto van 'Jeroen Haverkort'

13 AUG 2017

Kayley Olson uit het Amerikaanse Ohio moest even slikken toen een depressief meisje op haar kappersstoel plaatsnam met de woorden ‘Scheer het allemaal maar af, ik heb de fut niet om mijn haar te verzorgen’.

Zwaar moment

„Ik heb een van de zwaarste momenten uit mijn leven beleefd”, schreef Olsen op haar Facebookpagina die al meer dan 180.000 is geliked. „Ik kreeg een 16-jarige meid over de vloer die al verschillende jaren met een depressie kampt. Ze voelde zich zo down en waardeloos dat ze zelfs haar haar niet meer kamde. Ze kwam alleen nog uit bed om naar de wc te gaan. Over een paar weken moet ze weer naar school, maar de klasfoto stond nu al op het programma.”

Olson wist het meisje ervan overtuigen dat de situatie nog te redden was, maar dat het wel even zou duren. Maar liefst dertien uur was Olson samen met een collega bezig om het kapsel van haar klant te redden. „Ze had het gehad met al die knopen in haar haar en vond zichzelf niets meer waard. Mijn hart brak toen ik dat hoorde, dit kind moest en zou haar lokken behouden. Gisteren zijn mijn collega Mariah en ik er acht uur aan bezig geweest en vandaag nog eens vijf uur. Maar we hebben dit mooie meisje weer laten lachen, ze heeft opnieuw het gevoel gekregen dat ze het waard is. Het laatste wat ze tegen me zei? 'Ik zal vandaag lachen op de klasfoto, je hebt me weer zelfrespect geschonken'.”

Knap meisje

De reacties die Olson krijgt zijn lovend. „Ik heb hetzelfde meegemaakt: ik sukkel met een bipolaire stoornis en ik heb ook een hele tijd mijn haar niet meer gekamd. Onthoud dat je er niet alleen voorstaat, knap meisje”, aldus ene Sarah-Lee.


love
user_65ca1f1732a857a2443e9187c897d692eda49268_avatar

Views

700+

Dit is het gevaarlijkste standje voor een man

Foto ter illustratie: Colourbox

Foto van 'Sophie Moerman'

27 FEB 2016

Het mag geen geheim zijn dat de meeste mannen er niet vies zijn dat de vrouw bovenop zit tijdens de seks. Lekker relaxed, goed uitzicht; wat kan er mis gaan? Heel veel, als we de wetenschap moeten geloven.

Een stel wetenschappers in Brazilië heeft onderzoek gedaan naar de ‘gebroken penis’, en vooral wanneer je daar het meeste risico op loopt. Wat blijkt? Bij de welbekende cowgirl heb je de meeste kans dat de jongeheer in rare hoeken wordt gedrukt, waardoor hij (of nouja, het membraan in de penis) kan breken.


Views

700+

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

Deze man heeft een penis van 4,5 kilo

De Duitse Micha Stunz voelt zich een stuk beter met zijn grote fallus.

Foto van 'Metro'

11 MRT 2016

Het geslachtsdeel van Micha Stunz is gigantisch en hij vindt het „fantastisch”. De penis van de 45-jarige Duitser weegt maar liefst 4,5 kilogram, is bijna 23 centimeter lang en zo'n 14 centimeter dik.

Het mannelijk lid van Stunz werd zo groot met behulp van een penisvacuümpomp en siliconen injecties. Inmiddels weegt zijn snikkel ongeveer evenveel als een gemiddelde kat.

Dankzij zijn enorme fallus zegt Stunz zich los te hebben kunnen maken van de gevestigde rollen en ideeën over seks. Toch moet de man uit Berlijn iets creatiever te werk gaan, vertelt hij tegen VICE.


Views

3k+

Foto: Colourbox

15 tekenen dat je ontvoerd bent geweest door aliens

Foto: Colourbox

Foto van 'Elena van Doorn'

10 JAN 2015

Heb je wel eens het gevoel dat je bekeken wordt? Heb je een ringend geluid in je oor? Ben je de herinnering van een aantal uren of misschien wel dagen kwijt? Dit zouden wel eens tekenen kunnen zijn dat je ontvoerd bent door aliens! Tenminste, volgens de website Humans are Free, waar zelfgeclaimde voormalig ontvoerden een lijst maakten van de tekenen van een ontvoering. We zetten de opmerkelijksten voor je op een rijtje.

Lees ook: Onderzoekers: Aliens vinden via beweging

1. Het horen van tikkende of zoemende geluidenEn dan vooral net voordat je naar bed gaat.


Views

1k+

Likeability of 5

Magische zeevonk: wat is het en waar te zien?

Foto: Wouter Mol @WBMol

Foto van 'Metro'

31 MEI 2017

Een magisch natuurverschijnsel was dit weekend te bewonderen langs de kust. De zee lichtte sprookjesachtig blauw op door zeevonk. Student Wouter Mol was daar getuige van en trok gelijk zijn camera om deze prachtige foto te maken. Maar hoe spot je zelf zeevonk en wat is het eigenlijk?

Het was een surrealistisch tafereel, het zeewater langs de kust bij o.a. Noordwijk, Katwijk en Texel kreeg een blauwe gloed. De prachtige glinsters werden veroorzaakt door zeevonk, een miniscuul organisme dat vooral tijdens zwoele zomeravonden in de zee kan oplichten.


love
user_14c147543309120f7b1d8291c96dbcb8008022e3_avatar

Views

3k+