Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 4 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Deze schattige katten moet je zien!

Hou je van katten en kan je niet genoeg krijgen van al die schattige kattenfilmpjes? Dan moet je vooral verder lezen en kijken. Want – viral-alert! – de onderstaande twee filmpjes gaan momenteel hartstikke hard. Binnen een halve dag waren ze beide al bekeken door meer dan een miljoen mensen. Wij begrijpen wel waarom.

Past-ie?

Deze kat doet er alles aan om door een veel te klein gat te komen. Zijn missie is gedoemd te mislukken, maar met die grote ogen en donzige pootjes moet je haast wel blijven kijken. ‘Dit is de schattigste kitten ooit’ en ‘oh my god, wat lief!’, luiden enkele van de vele reacties op Facebook.

Kitten Tres To Get Through Tiny Holes

Keep trying, buddy 😂🐱

Posted by LADbible on Sunday, July 2, 2017

Watermeloen

Minstens even populair is de kat die maar blijft smullen van zijn watermeloen. Deze deelt hij samen met zijn baasje. Sommigen vinden het hilarisch, anderen begrijpen niet waarom de vrouw van dezelfde watermeloen zou willen eten als haar huisdier.

https://www.facebook.com/9gag/videos/vb.21785951839/10155764753716840/?type=2&theater

Cadeautjes

Heb je na deze filmpjes zin in nóg een kattenfilmpje? Dit zagen we maandag op Instagram. Deze kat met zijn eigen speelgoedpaleis is maar wat blij met de cadeautjesbox die hij mag uitpakken.

Voor Metro Good vibes zijn we altijd op zoek naar positieve verhalen die ons een glimlach bezorgen. Heb jij zo’n verhaal? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een persoonlijk bericht via deze Facebookpagina. Misschien nemen we dan binnenkort contact met je op!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.