Mini-rockers nu mét zangeres in halve finale HGT

16 juni 2017 om 19:25 door Constance van Amstel
Mini-rockers nu mét zangeres in halve finale HGT
De oproep van Wytze (10) voor een zanger of zangeres heeft gewerkt./still

De jonge rockers van band Black Swords zijn vrijdagavond terug op het podium van Holland's Got Talent én nemen daarbij een zeer stoere nieuwe frontvrouw mee. Dat is de zien in een voorproefje op de halve finale van het RTL 4-programma.

Tijdens de auditie van Brabantse rockband in april van dit jaar vroeg jurylid Chantal Janzen zich na het optreden, waarbij ze een muzikale versie van Smells Like Teen Spirit van Nirvana lieten horen, af waarom de muzikanten geen zanger hadden. 'Die hebben we nog niet', luidde het simpele antwoord van de 10-jarige gitarist Wytze.

Jurylid Gordon stelde daarop voor om een oproepje te doen en dat heeft kennelijk gewerkt: de jongens hebben een stoere zangeres gevonden met wie ze vanavond een gooi doen naar een plaatsje in de finale van Hollands Got Talent. Die zie je vrijdag om 20.30 uur op RTL 4.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!