Albert Heijn scoort met 'Buik, Billen, Bonus'-hunk

25 mei 2017 om 16:54 door Daisy Heyer
Albert Heijn scoort met 'Buik, Billen, Bonus'-hunk
Buik, Billen, Bonus... / Printscreen reclame Albert Heijn

Met de zomer in aantocht zijn er aardig wat mensen die zich op dit moment dagelijks staan uit te sloven in de sportschool. Albert Heijn haakt daar handig op in met hun gloednieuwe commercial, die in het teken staat van 'Buik, Billen, Bonus'.

Het is een grappige verwijzingen naar de 'BBB'-training, oftewel de 'Buik, Billen, Benen'-training, die ervoor zorgt dat jij strak de zomer in gaat en die verdergaat op de televisiezender van Albert Heijn, AppieToday. In de commercial, die sinds woensdag op de Facebookpagina van de supermarktketen staat, doet een aantrekkelijke personal trainer een aantal oefeningen met pakken wasmiddel. Zijn zwoele blik en 'salsamoves' zorgen voor hilariteit alom.

De reclame is inmiddels al meer dan 6,5 duizend keer geliket en veroorzaakt duizenden reacties. Zo stelt een klant voor om een spaaractie te introduceren, ,,zodat we deze meneer mee kunnen krijgen voor thuis" en meent een andere dame ,,spontaan een personal trainer'' nodig te hebben ,,voor deze Buik, Billen, Bonus".

Wie deze 'personal trainer' is? Helaas dames (en heren): in real life is deze man niet te boeken als personal trainer. Het gaat om acteur en model Davy Eduard King, die in 2016 de rol van coach Glenn vertolkte in GTST en ook te zien was in Komt een man bij de dokter, het humoristische sketchprogramma van SBS 6. In 2016 werd bekend dat King ook een grote rol krijgt in De Spa, een soapserie op NET 5, gemaakt door de producenten van Divorce en Gooische Vrouwen, die dit jaar nog uit zou moeten komen. Grappig genoeg speelt King ook daarin een personal trainer.

 
 
 

 

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!