Tessa Ham
Tessa Ham Geld & carrière 12 jan 2022
Leestijd: 1 minuut

Download hier onze checklist om je financiën in 2022 op orde te krijgen

Houd jij altijd een stukje maand over aan het einde van je salaris? Of heb je simpelweg het goede voornemen om meer te sparen dit jaar? Speciaal voor jou maakten we een checklist waarmee je grip op je financiën krijgt en 2022 goed begint.

Om geld te sparen en misschien zelfs te investeren, moet je namelijk eerst grip krijgen op je financiën. Met deze concrete checklist moet dit zeker lukken.

Checklist om meer te sparen

De uitgebreide checklist die we maakten staat boordevol tips en tools. Als je alle stappen hebt doorlopen, weet je precies waar je geld heen gaat, waar je het voor doet, hoeveel je kunt en wil sparen en op welke manier je dat gaat doen. Kortom: de checklist geeft je alle praktische handvaten die je nodig hebt om dit jaar grip op je financiën te krijgen en meer te sparen.

In de checklist staan niet alleen de vijf stappen precies uitgelegd. Het PDF is ook inclusief een daadwerkelijke checklist die je kunt afvinken. Dát is nog eens een heerlijk gevoel. Download de checklist hier (.pdf), print ‘m uit en ga aan de slag. Heel veel succes!

5 tips als jij een stuk maand overhoudt aan het einde van je salaris

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Download hier onze checklist om je financiën in 2022 op orde te krijgen
Sluiten