Redactie Metro
Redactie Metro Geld & carrière 2 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Carrièreswitch: Harry en Meghan aan de slag bij Netflix

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben de handen ineengeslagen met Netflix. De hertog en hertogin van Sussex gaan de komende jaren meerdere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen, melden meerdere media vandaag.

Harry en Meghan gaan documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken. Het koppel put daarvoor uit eigen ervaring. „Onze levens, zowel onafhankelijk van elkaar en als koppel, hebben ons in staat gesteld de kracht van de menselijke geest te begrijpen: van moed, veerkracht en de behoefte aan verbinding”, laten ze weten in een verklaring.

Projecten

Door hun werk met verschillende gemeenschappen en mensen van over de hele wereld weet het echtpaar goed wat voor projecten er moeten komen. „Onze focus ligt op het creëren van content die informeert maar ook hoop geeft. Als nieuwe ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons, evenals krachtige verhalen door een waarheidsgetrouwe en herkenbare lens. We zijn verheugd om samen te werken met het team van Netflix, wiens ongekende bereik ons ​​zal helpen om impactvolle inhoud te delen die tot actie leidt.”

Lees hier over Metro’s onvergetelijke bezoek op een bloedhete Netflix-set

Netflix blij

Ted Sarandos, mede-CEO van Netflix, is blij met de samenwerking. „Harry en Meghan inspireren miljoenen mensen over de hele wereld met hun authenticiteit, optimisme en leiderschap.”

De afgelopen weken werd al gefluisterd dat Harry en Meghan langs zenders en streamingdiensten gingen om ideeën te pitchen. Wanneer hun eerste idee op Netflix verschijnt, is nog niet bekendgemaakt. Of ze zelf ook te zien zullen zijn in hun producties is ook nog niet duidelijk. En ook niet wat hun eigen lievelingsserie is op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Carrièreswitch: Harry en Meghan aan de slag bij Netflix
Sluiten