Redactie Metro
Redactie Metro Geld & carrière 23 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Baan-alert: Met een camper de nationale parken van Amerika bezoeken en bier drinken

Een half jaar door Amerika rijden met een camper, de nationale parken bezoeken en af en toe een biertje drinken. Klinkt het aantrekkelijk? Het Amerikaanse biermerk Michelob Ultra is op zoek naar mensen die dat wel zien zitten.

Het biermerk is op zoek naar een CEO. Maar dan niet een chief executive officer maar een chief exploration officer. „Je krijgt een kantoor met het beste uitzicht en gaat voor je werk veel reizen”, zo luidt de vacaturetekst. „Je krijgt de taak om de dingen die je ziet vast te leggen. Onderweg vertegenwoordig je ons biermerk.” Oh, en een aardige toevoeging: „Je mag een rechterhand meenemen om je te helpen.”

Baan-alert: Met een camper de nationale parken van Amerika bezoeken en bier drinken
De CEO mag met een camper verschillende parken bezoeken, zoals Saguaro. Foto: Getty Images

Ideale kandidaat

Je komt in aanmerking voor de functie als je minimaal 21 jaar bent, een rijbewijs hebt en affiniteit hebt met natuurfotografie en/of -videografie. „Onze ideale kandidaat geniet en respecteert het buitenleven.”

50.000 dollar

„Als CEO ga je op een epische reis in je CEO-camper die is uitgerust met een eigen badkamer en douche”, verzekert het biermerk met in ieder geval een goede marketingafdeling. Je gaat een half jaar op reis en bezoekt onder meer de nationale parken Joshua Tree, Yosemite National Park en Big Bend. „En maak je geen zorgen over alle onkosten, dat is aan ons.” Daarnaast krijg je een salaris van 50.000 dollar.

Aanmelden kan nog tot en met volgende week woensdag.

Joshua Tree, United States
Joshua Tree, United States. Foto: Getty Images

Lees ook: Motivatiebrief schrijven? Zorg dat je deze 7 dingen niet vergeet

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Baan-alert: Met een camper de nationale parken van Amerika bezoeken en bier drinken
Sluiten