Redactie Metro
Redactie Metro Geld & Carrière 3 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Betaald de wereld over reizen en eten proeven

Een wereldreis maken, dat wil iedereen wel. En daar dan van alle lokale keukens proeven, zeker! Maar dat je daar dan ook nog eens betaald voor zou krijgen..

Te mooi om waar te zijn

Vibrant Vegan is op zoek naar een nieuwe Director of Taste. Een individu die nieuwe en innovatieve recepten naar het Verenigd Koninkrijk komt brengen. Je wordt dan verantwoordelijk voor het vinden en proeven van nieuwe exotische ingrediënten en recepten. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Dat is het niet, het bedrijf is namelijk echt op zoek naar iemand die de wereld voor ze rondreist en allerlei gerechten gaat proeven. Die nieuwe recepten wil het bedrijf namelijk weer verwerken in hun producten. En wat dat schuift? Een acceptabele 50.000 pond.

Je bent tot vier maanden per keer weg van huis, naar landen als Indië, China, Turkije, Chili Mexico en Japan, en je werkt zo’n 35 uur per week. Nu kan natuurlijk niet jan en alleman aan de slag, je moet wel een paar jaar ervaring hebben in de voedselindustrie. En hoewel het bedrijf veganistisch is, hoef je dat zelf niet te zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.