Rosan de Vos
Rosan de Vos Geld & Carrière 11 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Droombaan! Run een kattenopvang op een Grieks eiland

Houd je van warm weer én ben je gek op katten? Dan hebben wij jouw droombaan gevonden! Er staat een vacature vrij als leidinggevende bij een kattenopvang in Griekenland, waar je maar liefst 55 beestjes onder je hoede hebt. Leuke bijkomer: huisvesting (met uitzicht op zee!) is helemaal gratis.

Griekenland

Het pension bevindt zich op het Griekse eiland Syros. „Een klein paradijs”, volgens de huidige eigenaar. Om in aanmerking te komen voor de baan, is het natuurlijk een vereiste dat je goed met katten kunt omgaan. Je moet ze voeden, medicijnen geven en naar de dierenarts brengen wanneer nodig (een rijbewijs is dus wel handig).

Er wordt daarnaast verwacht dat je nu al met een handjevol katten in huis woont, ervaring met katten is namelijk een vereiste. De katten hebben veel aandacht en liefde nodig. Volgens de eigenaar is een persoon van 45 plus, die verantwoordelijk, betrouwbaar en eerlijk is, het meest geschikt.

Part-time job

Het is een part-time job van vier uur per dag. Verder krijg je gratis onderdak en worden alle voorzieningen betaald. De job is voor minimaal zes maanden, waarvan de eerste twee tot vier weken vrijwillig zijn – maar wel met gratis onderdak. Aangenomen? Vanaf 1 november 2018 krijg je de eerste centen op je rekening.

Ben je enthousiast? Check dan de Facebookpost voor contactgegevens.

Posted by God's Little People Cat Sanctuary on Sunday, August 5, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Droombaan! Run een kattenopvang op een Grieks eiland
Sluiten