Amarins de Boer
Amarins de Boer Geld & carrière 4 jul 2018
Leestijd: 1 minuut

Achtbaanfans opgelet: testers gezocht

Voor pretparkliefhebbers mag een bezoekje aan attractiepark in de zomervakantie niet ontbreken. Goed nieuws voor deze attractiefans: dat kan nu helemaal gratis.

Alle achtbanen

De website Uitmetkorting.nl is namelijk op zoek naar achtbaantesters die alle achtbanen in de grootste pretparken van Nederland willen beoordelen. Een echte baan is het niet, maar de gelukkigen krijgen twee toegangskaartjes voor Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland.

Het bedrijf zoekt achtbaantesters in vier categorieën: algemeen, junior (10-15 jaar), senior (boven de 50 jaar) en mensen met een beperking. Functie-eisen: je bent een thrillseeker en een achtbaanfreak, kritisch en nauwkeurig, gek op snelheid, loopings en steile afdalingen en in het bezit van een sterke maag en knieën.

Deze zomer

Daarnaast moeten de testers beschikbaar deze zomer beschikbaar zijn. De ‘evaluatierapporten’ van de pretparkdeskundigen worden gebruikt om bezoekers van de site Uitmetkorting.nl het beste thrilladvies te kunnen geven.

Solliciteren kan tot en met 10 augustus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Achtbaanfans opgelet: testers gezocht
Sluiten