Verkoop Slotervaartziekenhuis kan doorgaan

20 december 2013 om 15:30 door © 2013 ANP
Verkoop Slotervaartziekenhuis kan doorgaan

HAARLEM (ANP) - De verkoop van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis aan zorgondernemer Loek Winter kan doorgaan. Het beslag op de aandelen van het ziekenhuis is vrijdag door de voorzieningenrechter in Haarlem opgeheven.

De familie Erbudak had beslag laten leggen op de ziekenhuisaandelen om zekerheid te krijgen voor vergoeding van schade die zij zegt te lijden bij het doorgaan van de verkoop van het ziekenhuis aan de MC Groep van Winter. Winter had met Delta Onroerend Goed, van de Beverwijkse familie Schram, overeenstemming bereikt voor de overname van het ziekenhuis.

Volgens de rechter is de schade voor voormalig bestuursvoorzitter Aysel Erbudak en haar kinderen echter ,,te ongewis om de beslagen te rechtvaardigen.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d