Definitief stoppen met roken kan binnen één uur

25 februari 2013 om 15:14 door ADVERTORIAL / METRO
Definitief stoppen met roken kan binnen één uur

De behoefte aan nicotine vermindert, ontwenningsverschijnselen worden sterk gereduceerd: met de laserbehandeling van Prostop heeft u een veel grotere kans om definitief te stoppen met roken. De lasermethode is zó succesvol dat zelfs de meest verstokte roker binnen één uur voorgoed van het roken af kan zijn!

Zo werkt het
De behandeling begint met een persoonlijk consult. Daarna worden ruim 30 drukpunten op uw lichaam
gestimuleerd door middel van een pijnloze laserstraal. Deze unieke methode zorgt ervoor dat de lichamelijke behoefte aan nicotine én de ontwenningsverschijnselen tot een minimum beperkt blijven. Pijnloos, snel en effectief: lasertherapie is het optimale hulpmiddel voor wie nu écht van het roken af wil.

Effectieve methode

Diverse onderzoeken (zie daarvoor onze site: prostop.nl/onderzoek) hebben aangetoond wat wij dagelijks zien: de Prostop-laserbehandeling is een zeer effectieve methode om te stoppen met roken en kent een opvallend hoog slagingspercentage. Hoewel één behandeling doorgaans voldoende is om definitief van het roken af te zijn, is het mogelijk om binnen een half jaar een gratis nabehandeling te krijgen.

Kosten vergoed via zorgverzekeraar

De Prostop-laserbehandeling kost eenmalig €199,00. Omdat onze therapeuten bij beroepsverenigingen zijn aangesloten en de lasermethode positief beoordeeld wordt door veel zorgverzekeraars, is het vaak mogelijk een deel van de kosten vergoed te krijgen. Laat ons weten waar u bent verzekerd, dan kunnen wij u vertellen hoe uw zorgverzekeraar omgaat met deze vergoedingen.

Knoop doorhakken?
Bel dan met Prostop: 088 786 77 54 (2 cent p.m.). U kunt dan meteen een afspraak maken om uw definitieve stopdatum te plannen. Voor meer informatie, of om te zien welke behandelcentra er bij u in de buurt gevestigd zijn, gaat u naar prostop.nl/centra. U kunt vandaag nog de eerste stap zetten naar een rookvrije toekomst!

Voor meer info bezoek je www.prostop.nl

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d