Nieuwe vestiging Marqt vandaag geopend in Rotterdam

18 oktober 2012 om 18:05 door Metro redactie
Nieuwe vestiging Marqt vandaag geopend in Rotterdam

Marqt, de duurzame winkelketen voor ‘echt eten’, opent vandaag in Rotterdam, om precies te zijn aan de Binnenrotte 77. Een tweede Rotterdamse Marqt-winkel volgt vrijwel direct want binnen enkele weken opent Marqt ook een filiaal aan de Bergse Dorpsstraat 103 in Hillegersberg. Later dit jaar volgt nog een nieuwe winkel in Amsterdam. Daarmee groeit Marqt in 2012 dus van 3 naar 7 filialen.

Marqt Rotterdam heeft op 700 vierkante meter een groot assortiment boodschappen, met een accent op vers. Verse vis direct van de afslag, brood dat in de winkel wordt gebakken, groenten en fruit van lokale telers, verse baby- en peutervoeding, vlees van Hollandse veehouders, verse maaltijden en een ruim assortiment aan duurzame kruidenierswaren.

Met de locatiekeuze, een ruime winkel in het hart van de stad, wil Marqt het voor bewoners en passanten zo gemakkelijk mogelijk maken om aan duurzame boodschappen te komen. Inmiddels bedient Marqt wekelijks zo al 25.000 klanten en biedt het bedrijf werk aan ruim 400 medewerkers.

Bron: Culy.nl

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d