Thee maken bij de virtuele Theebrouwerij

11 mei 2012 om 10:05 door Metro redactie
Thee maken bij de virtuele Theebrouwerij

Thee is hot! Anno 2012 is thee de nieuwe wijn; ontspannend in de middag en rustgevend in de avond. In Haarlem is nu zelfs een virtuele Theebrouwerij geopend; hier kan je zelf je eigen favoriete thee samenstellen.

De thee van De Theebrouwerij is 100 % biologisch. Het ontwerpen van je favoriete thee begint met een goede basis. Je hebt de keuze uit zwarte, groene, witte, rooibos en kruidenthee. Aan je basisthee voeg je alle smaken toe die je lekker vindt. In de Theebrouwerij werken ze alleen met pure smaken, zonder kunstmatige toevoegingen en zonder aroma’s. Puur fruit, pure kruiden, specerijen en bloemen. Probeer een witte thee met lavendel of een zwarte thee met mango en kokos voor een exotisch tintje. Kun je niet kiezen? Er zijn ook een aantal kant-en-klare favorieten samengesteld.

De thee wordt verpakt in een cadeaublik of zakje. De verpakking wordt voorzien van een label met daarop je eigen verzonnen naam. De thee wordt binnen 4 werkdagen thuis bezorgd en er kan betaald worden met iDeal.

De Theebrouwerij is een onderdeel van Uit eigen streek, dé webshop in streekproducten en culinaire cadeautjes. De theebrouwerij is te vinden op www.uiteigenstreek.nl/theebrouwerij.

Bron: Culy.nl

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d