"Nu al meer stemmen voor de Zoover Awards dan in 2011"

27 maart 2012 om 10:19 door Metro
"Nu al meer stemmen voor de Zoover Awards dan in 2011"

Hoe veel stemmen zijn er al uitgebracht?
We zijn inmiddels door de honderdduizend stemmen heen, al meer dan in heel 2011. Mensen kunnen nog tot en met 8 april stemmen in 25 categorieën. De animo is groot, ook vanuit de reisbranche zelf. We hebben laatst nog een aantal bedrijven toegevoegd.

Hoe veel stemmen kunnen mensen uitbrengen?
Dat maakt niet uit. Je kunt in één categorie je voorkeur uitspreken, maar kunt dat ook doen voor meerdere categorieën. Iedere Nederlandse reisconsument mag meedoen en kan er bovendien nog wat mee winnen.

Wat precies?
De hoofdprijs is een reis voor twee naar Barbados. Verder verloten we een aantal Nikon-camera’s en geven we een heleboel saunabonnen weg.

Wat is eigenlijk het idee achter de verkiezing?
We zijn er en aantal jaar geleden mee begonnen, omdat we zagen dat een echte consumentenprijs voor reisorganisaties nog ontbrak. Het eerste jaar was zo’n succes dat we besloten door te gaan. En omdat zeker 60 procent van de mensen zich via Zoover.nl oriënteert op een vakantie, is het belang ervan voor iedereen duidelijk.

Jullie reiken ook accommodatieprijzen uit…
Dat is iets nieuws, gebaseerd op de beoordelingen over een heel kalenderjaar. Mensen kunnen er niet op stemmen, maar in meer dan dertig landen krijgen de 25 best beoordeelde hotels, appartementen, campings, bed and breakfasts en vakantieparken een award. Het is dus erg belangrijk dat mensen op onze site een beoordeling invullen.

Stemmen voor de Zoover Awards kan nog tot en met 8 april via de website www.zooverawards.nl

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!

d