Quirine Brouwer
Quirine Brouwer Eten & drinken 9 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Betaald pizza’s eten? Deze bekende pizzaketen zoekt een ‘professioneel pizzaproever’

Ben jij gek op pizza eten? Dan kun je daar nu een carrière van maken. Domino’s Pizza zoekt namelijk een ‘professioneel pizzaproever’. Een aantal eisen voor de functie? Je moet ouder dan 16 jaar zijn, gek zijn op pizza, en goed zijn met social media.

Kortom: een droombaan voor velen.

Pizzaproever voor Domino’s

De vacature is vandaag verschenen bij Immensus, een franchise-ondernemer van Domino’s. Hoewel de functie bijna te mooi klinkt om waar te zijn, gaat het om een échte functie. De officiële jobtitel is ‘social media creative’. Als pizzaproever moet je pizza’s bedenken, maken, proeven én beoordelen op camera voor social media. Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk likes, reacties en volgers te scoren voor de pizzaketen.

Extra leuk: je mag als pizzaproever ook pizza’s gaan maken die volgers op social media voorstellen. Aan jou de taak om er iets van te bakken (letterlijk), en de creatie daarna te beoordelen op camera. Daarnaast mag je ook regelmatig langs in Domino’s filialen om een ‘kwaliteitscheck’ op video te doen. Om dat goed te kunnen doen, krijg jij in de eerste weken een stoomcursus pizza maken. Maar talent voor het proeven, dát moet je al in huis hebben.

Zelf meedenken

Verder is de functie vrij in te vullen: Domino’s is namelijk op zoek naar iemand die zelf kan meedenken hoe jouw dag als pizzaproever eruit gaat zien. Avond- en ochtendmensen zijn allebei welkom, want je mag je eigen uren indelen. Het salaris is nog niet bekend, maar kan wél deels worden uitbetaald in Bitcoins. Klinkt dat voor jou als de ultieme droom? Dan kun je hier solliciteren.

TikTokker eet 420 dagen lang pizza in ruil voor gratis Tesla

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Betaald pizza’s eten? Deze bekende pizzaketen zoekt een ‘professioneel pizzaproever’
Sluiten