Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 2 nov 2019 / 15:54 uur

McDonald’s komt met retro Happy Meal speelgoed

Fans van McDonald’s van het eerste uur springen waarschijnlijk een gat in de lucht bij het volgende nieuws: dit jaar is de 40e verjaardag van de fastfoodketen en dat vieren zij met Happy Meal-surprises uit je kinderjaren! 

De gouwe ouwe tijd dat je nog bij je ouders liep te zeuren om een Happy Meal als je een lange reis maakte vanuit Oma Truus uit Gelderland in de auto richting Alkmaar… Wie heeft hem niet gehad?

De fastfoodketen verzon vanwege dat nostalgische karakter een ludieke actie voor de viering van het 40-jarig bestaan. In de Surprise Happy Meals krijgen kids (of volwassenen die de box natuurlijk ook gewoon mogen kopen) binnenkort een surprise die behoort tot de ‘all star collectie’: de meest iconische speeltjes van alle jaren Happy Meal ooit!

Furby’s en Powerrangers

Zo kan het zomaar zijn dat je en Furby-speeltje te pakken krijgt, doet één van de 101 Dalmatiër-speeltjes mee of kun je een Powerranger of Ferrari uit je Happy Meal toveren.

McDonald's komt met retro Happy Meal speelgoed
Alle surprises die in de Surprise Happy Meal van McDonald's kunnen zitten. / McDonald's

Volgens CNN komt de Surprise Happy Meal in 90 verschillende landen. Of Nederland daarbij zit is tot nu toe niet te vinden. Erg lang kun je de speeltjes in ieder geval niet krijgen: van 7 t/m 11 november krijg je een iconisch stukje speelgoed bij je Happy Meal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McDonald’s komt met retro Happy Meal speelgoed
Sluiten