Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 6 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Oliebollenvlaai vanaf dit weekend in Brabant te koop

De voedselcombinaties worden steeds gekker, maar in Brabant kun je nu terecht voor een vlaai die ons met Oud en Nieuw in het zicht op zich wel aanspreekt: de oliebollenvlaai!

De bakkerij introduceerde de oliebollenvlaai van Echte bakker van der Steen uit Made donderdag bij het grote publiek via een filmpje op Facebook. De bakker verkoopt de vlaai vanaf dit weekend en volgens bakker Barry van der Steen is het volk nu al nieuwsgierig naar de vlaai.

Oliebollen, slagroom en pudding

Van der Steen vertelt aan Omroep Brabant dat zijn vrouw met het idee voor de vlaai kwam. “We waren oliebollen aan het bakken en vlaaien en zo is de combinatie er gekomen. Er zit ook Zwitserse room omheen. Dat bestaat uit slagroom en pudding."

Volgens Van der Steen werd men al enthousiast bij het zien van de foto’s van de gloednieuwe vlaai. De bakkers verwachten dan ook dat de vlaai een groot succes wordt. "Mijn vrouw die dit idee bedacht heeft vond de vlaai heerlijk!”

PRIMEUR: DE OLIEBOLLENVLAAI – Origineel, feestelijk en overheerlijk!

***PRIMEUR: DE OLIEBOLLENVLAAI**********DEEL, LIKE & WIN ACTIE******Wat is OUD&NIEUW zonder oliebollen? Daarom hebben wij de oliebollenvlaai gemaakt! Een overheerlijke vlaai met vers gebakken oliebollen 'on top'. Een feestje om op te eten.Ook nieuwsgierig naar hoe deze smaakt? Kom proeven in onze winkel! Je kunt ook kans maken om deze OLIEBOLLENVLAAI te winnen, wat moet je doen?- Deel & Like dit bericht – Tag de persoon die deze OLIEBOLLENVLAAI echt moet proeven.- Op 30 december wordt de winnaar bekend gemaakt!Kun je niet wachten? Bestel de oliebollenvlaai dan in onze webshop: http://webshop.vandersteen.echtebakker.nl/categorie/6523-kerst-en-oud-en-nieuw

Posted by Van der Steen, de Echte Bakker on Thursday, December 6, 2018

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.