Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 26 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Chocoliefhebbers opgelet: er komen Nutella M&M’s!

We weten dat er heel wat mensen fan zijn van Nutella en dat geldt trouwens ook voor M&M’s. Voor de mensen die beide niet kunnen weerstaan is er heel goed nieuws: de twee chocotoppers slaan een soort van de handen ineen. Er komen ‘Nutella M&M’s!’

Of naja, M&M’s brengt binnenkort een editie uit in de Verenigde Staten met hazelnootvulling, waardoor we dus eigenlijk wel kunnen zeggen dat je daar kunt genieten van Nutella M&M’s. De M&M’s hebben hun gebruikelijke harde chocoladebuitenkant en een softe vulling van hazelnotenpasta.

Chocoladerepen

Dat is trouwens niet de enige bekendmaking die M&M’s gedaan heeft: het chocolademerk meldt op hun Instagram tevens dat er nu ook heuse chocoladerepen komen van het merk. De repen worden uitgebracht in vijf smaken; melkchocolade, pinda, crispy, crispy mint en amandel.

Twee ‘slechte’ nieuwtjes: de M&M’s met hazelnootpasa komen na verluidt pas in april 2019 in de winkel te liggen en daar komt bij dat we vermoeden dat zowel de hazelnoot M&M’s als de chocoladerepen (voorlopig) nog niet in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Maar ach, wie een bezoekje brengt aan Amerika volgend jaar kan wel alvast ruimte in de koffer reserveren voor deze lekkernijen toch?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.