Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 14 aug 2018 / 20:52 uur

Starbucks komt met proteïnedrankjes

Proteïne is hip en dat hebben ze bij Starbucks ook door. De koffieketen heeft namelijk twee gloednieuwe drankjes geïntroduceerd, boordevol proteïne. Voor de mensen die niet graag ontbijten met vast voedsel.

Het gaat hier wel om koude drankjes met twee smaken: almond en cacao. De drankjes zijn gemaakt met melk en plant-proteïne, een bananen/dadel fruitmix voor de zoetheid en amandelmelk en amandelboter of kokosmelk en cacaopoeder.

veel suiker

De drankjes bevatten tussen de 250 en 270 calorieën; helemaal niet zoveel als je je bedenkt dat een gemiddelde frappuccino in de zaak over de 400 calorieën telt.

Daar staat tegenover dat er wel 22 gram suiker in het drankje zit, maar daar is een hack voor: volgens de projectmanager van Starbucks, Rachel Dietrich, kun je bij allebei de drankjes vragen of ze gemaakt worden met een halve banaan, ,,Waardoor er veel minder toegevoegde suikers in het drankje zitten." Daarnaast kun je het drankje ook cafeïnevrij bestellen, als je gewoon een proteïneshot wilt hebben.

De drankjes zijn vooralsnog te koop in Amerika, maar we verwachten dat ze binnenkort ook in Nederland te koop zijn.

Volg @Metrolifestyle_NL op Instagram voor jouw dagelijkse portie travel, beauty, lifestyle, food en mode.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Starbucks komt met proteïnedrankjes
Sluiten