Rosan de Vos
Rosan de Vos Eten & drinken 25 jun 2018 / 11:59 uur

Is Hot Dog Water het nieuwe wondermiddel?

Water met munt, citroen en gember: het is overal in de winkel te vinden, het is lekker en we leggen er zo extra centen voor neer. Maar hoeveel zou jij over hebben voor water met een hotdog smaakje?

Marketingtruc

Het ‘Car Free Day’ festival dat medio juni in Vancouver (Canada) plaatsvond, was voor sommigen hét moment om de portemonnee te trekken. Bij de kraam genaamd Hot Dog Water, is namelijk een prachtig praatje gehouden: Hot Dog Water zou het nieuwe wondermiddel zijn.

Bij het drinken van dit (glutenvrije!) water zou je namelijk afvallen, jonger lijken en het zou de hersenfuncties verbeteren. Mensen waren hier zo van onder de indruk, dat ze voor een flesje bijna 38 dollar neerlegden.

Niets van waar

Als je denkt: ‘wat een onzin’, dan heb je helemaal gelijk. De maker van Hot Dog Water wilde juist een punt maken wat betreft trends rondom gezondheidsproducten: mensen trappen namelijk te snel in een marketingtruc, schrijft GlobalNews.

Op de kleine lettertjes van de waterfles stond namelijk geschreven: “Hot Dog Water hoopt kritisch denken over productmarketing te stimuleren en aan te geven hoe belangrijk dit kan zijn wat betreft aankopen.”

https://twitter.com/browland1/status/1009790297964974080

View this post on Instagram

🌭💦We Launched our Sensational new weight loss and rejuvenation miracle water to the public at #carfreedayyvr this past weekend. We sampled over 16 gallons of this salty and satisfying brew to you! Did you get a chance to wet the whistle with us!? Post a comment below and tell us what you thought. #hotdogwater #yvr #hotdogs #water #rejuvination #weightlosssolutions

A post shared by Hõt Dõg Water Official® (@hotdogwater_official) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is Hot Dog Water het nieuwe wondermiddel?
Sluiten