Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Eten & drinken 13 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Restaurant choqueert bezoekers met tarantulaburger

Houd je van een goede hamburger, maar ben je wel uitgekeken op de standaard burgers die je bij McDonalds en Burger King krijgt voorgeschoteld? Dan doe je er misschien goed aan om een tripje te boeken naar Durham in de Amerikaanse staat North Carolina. Daar serveert men namelijk burgers met een enorme spin.

Bull City Burger and Brewery is het restaurant dat deze bijzondere burger serveert. Mensen die hem willen hebben, moeten dertig dollar inleggen om in een soort van ‘tarantulatombola’ terecht te komen. Achttien mensen worden geselecteerd en krijgen, mits zij de burger binnen weten te houden, ook een T-shirt mee, meldt de Mirror.

Costa Rica

De spin, een zebratarantula, komt oorspronkelijk uit Costa Rica en andere delen van Midden-Amerika. Hij eet kakkerlakken en sprinkhanen en kan dertien centimeter groot worden. Mensen die de burger eten, beschrijven de smaak als licht zout en vergelijkbaar met krab.

De burger is onderdeel van de ‘exotische vleesmaand’ van de Bull City Burger and Brewery. Er staan ook burgers op het menu die zijn gemaakt van alligator, python, bizon, schildpad en verschillende insecten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.