Daisy Heyer
Daisy Heyer Eten & drinken 1 feb 2018

M&M’s lanceert eigen crispy chocoladepasta

Chocofans opgelet: er is een gloednieuwe chocoladepastasoort in het leven geroepen, namelijk M&M’s chocoladepasta. Halleluja!

De pasta is geïnspireerd op de blauwe M&M’s Crispy, met in de chocoladepasta inderdaad de kenmerkende crispy stukjes die je normaal in rap tempo naar binnen gooit tijdens een goede film in de bioscoop, je maandelijkse periode of een middag liefdesverdriet.

Nederland

De potten zijn al te koop in de Britse supermarkten, maar in Nederland zijn de potten (nog) niet verkrijgbaar. Of M&M’s chocoladepasta met crispy stukjes ook naar Nederland komt is nog maar de vraag. Wij kennen in ieder geval heel veel mensen die het goedje ook in ons land zouden willen uitproberen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
M&M’s lanceert eigen crispy chocoladepasta
Sluiten