IngelisedeVries
IngelisedeVries Eten & drinken 28 nov 2017 / 13:50 uur

Zo blijft Meghan Markle in vorm met pizza en wijn

Engeland krijgt binnenkort een nieuw lid van het koningshuis en we kunnen maar niet over haar ophouden. Maar hoe blijft actrice en bruid-in-spé zo mooi in vorm zonder pizza en wijn te verbannen?

Want laten we wel wezen, naast een prachtig gezicht heeft Markle ook een prachtig lijf. Zonder dat ze zich voor hoeft te doen als fitgirl, en dat kunnen we wel waarderen. Wat we nog meer kunnen waarderen, is dat Markle geen nee zegt tegen af en toe wat pizza en een glas wijn. Een stijl waar wij ons wel in kunnen vinden. Maar hoe blijft ze dan zo slank?

Gewoon een mens

Markle vertelt in verschillende interviews over haar eetpatroon, de balans tussen werk, privé en sport. Wat blijkt? Ook de toekomstige hertogin is maar gewoon een normaal mens. Geen vreemde eetpatronen en geen vreemde sportroutines.

Maar wat dan wel? De 36-jarige actrice is vooral erg realistisch. Toch noemt ze zichzelf wel een foodie en heeft ze flink wat goede tips als het gaat om afvallen. Of eigenlijk beter gezegd: op gewicht blijven. Volgens Markle draait het allemaal om balans. Dus wel af en toe een pizza, maar gewoon niet elke dag.

Geen gluten

En wat als er wat kilo’s af moeten? „Dan eet ik geen gluten, probeer ik zoveel mogelijk veganistisch te eten en drink ik minder wijn”, vertelt ze aan Daily Express. „En als ik een fotoshoot heb, eet ik de dag ervoor ook niet een enorm bord pasta. Maar over het algemeen denk ik dat alles oké is om te eten zolang je er niet teveel van eet.”

Van de koffie is de verloofde van Harry niet, maar goed ook nu ze in een land gaat drinken waar thee nog steeds belangrijk is. „Ik zoek liever naar een natuurlijke bron van energie, zoals groene sapjes”, vertelt ze aan Shape.com. Volgens haar richt koffie uiteindelijk alleen maar schade aan.

Sporten en lachen

Maar het eten met een gezond verstand is niet het enige dat voor een gezond lijf zorgt. Met enige regelmaat sporten is ook een vast onderdeel van Markle’s week. Ze is vooral vaak te vinden op de yogamat voor pilatus of hot yoga. Niet gek: ze is de dochter van een yoga-instructrice. En een goede basis is het halve werk, voor yoga gebruikt Meghan dvd’s en van alleen een rondje hardlopen is ze ook niet vies. „Ik denk dat wanneer je jezelf kunt motiveren, dat dat al de helft van het werk is.”

Ook geeft Harry’s geliefde nog een aantal ultieme beautytips. „Hydrateer”, vertelt ze aan Shape.com. „Zorg dat je genoeg drinkt en je huid goed vochtig houdt. Dan ziet hij er echt mooier uit.” Om de huid een handje te helpen, zweert ze Hollywood-ster bij kokosolie, zowel op haar huid als in haar haar. De belangrijkste tip? „Lach. Iedereen ziet er mooier uit met een glimlach.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo blijft Meghan Markle in vorm met pizza en wijn
Sluiten