Rosan de Vos
Rosan de Vos Eten & drinken 6 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

In dit Parijse restaurant kun je poedelnaakt dineren

Altijd al poedeltje naakt un verre de vin willen drinken? Of willen genieten van een stukje brie in je adamskostuum? Pak dan maar snel je autosleutels, want in Parijs kun je vanaf nu zonder kleding uit eten gaan: naaktrestaurant O’naturel heeft haar deuren geopend.

Het restaurant is geopend door de tweelingbroers Mike en Stéphane Saada. Ze kwamen op het idee door het succes van de naaktrecreatieplek in het Parijse park Bois de Vincennes. Hoogstwaarschijnlijk een hele slimme zet: Frankrijk telt namelijk twee miljoen naturisten.

https://www.facebook.com/202368536968724/photos/rpp.202368536968724/215413542330890/?type=3&theater

Poedeltje naakt een vorkje prikken

Bij binnenkomst lever je je kleding in. Deze leg je in een kluis. Er is in het restaurant ongeveer plek voor veertig gasten en voor een maaltijd ben je ongeveer 30 euro kwijt. Sidenote: er zit een doorzichtige hoes om de stoel heen, die bij iedere nieuwe gast gewoon weer wordt verschoond. Koks en bedienend personeel hebben wegens hygiëne wel gewoon hun kleding aan, aldus Metro UK.

Het restaurant serveert de Franse keuken en ze hebben een ruime keuze aan veganistische gerechten, gezien deze populair zijn onder de doelgroep.

Naar binnen gluren?

Als voorbijganger naar binnen gluren kun je wel op je buik schrijven. Voor alle ramen hangen namelijk gordijnen om pottenkijkers te voorkomen. En zou je toch eens in het restaurant willen eten, maar vind je het nog een beetje spannend? Vergeet dan niet dat we het over hét land der wijnen hebben, dus je kunt je altijd eerst wagen aan een alcoholische versnapering om van de zenuwen af te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.