Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Eten & drinken 5 nov 2017 / 15:39 uur

Frikandellenvlaai straks in heel Nederland te koop

Het daverende succes van de Limburgse frikandellenvlaai heeft zijn vruchten afgeworpen. Aldi heeft namelijk besloten het product in zijn assortiment op te nemen, waardoor de vlaai straks door heel Nederland te koop is.

Engels

De frikandellenvlaai ontstond in de Limburgse bakkerij Engels in Grubbenvorst. Eigenaar Manfred Engels maakte de vlaai voor de verjaardag van een vriend, maar de lekkernij was zo gewild dat Engels besloot hem te gaan verkopen. Nu heeft hij nog altijd dagelijks verse frikandellenvlaaien in de vitrines.

Sindsdien heeft de caloriebom ook in Brabant succes genoten en nu besluit Aldi dus dat de frikandellenvlaai ook in andere provincies kan slagen. De frikandellenvlaai is bovendien ook nog vrij goedkoop: voor één vlaai, bedoeld voor 8 personen, ben je 3,99 euro kwijt.

HET kado voor vaderdag is misschien wel de Frikandelvlaai!!!bestel voor zaterdag 17 juni een Frikandelvlaai en wij doen…

Gepostet von Bakkerij engels am Freitag, 9. Juni 2017

Even wachten

Liefhebbers die de nieuwe Aldi-vlaai willen uitproberen, kunnen morgen al naar de winkel sprinten om een exemplaar te bemachtigen. Het gebak komt namelijk 6 november in de winkel te liggen.

Wie de authentieke frikandellenvlaai wil uitproberen, maar geen zin heeft om naar Limburg te rijden, kan via frikandelvlaai.nl een vlaai laten thuisbezorgen. Daarvoor zal je echter wel dieper in de buidel moeten tasten: de originele vlaai wordt bij je thuisgebracht voor 24,95 euro inclusief verpak- en verzendkosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Frikandellenvlaai straks in heel Nederland te koop
Sluiten