Metro
Metro Eten & drinken 26 okt 2017 / 13:48 uur

Lekkerbec: Metro’s Rebecca checkt Almere (deel 8)

Metro stuurt vlogger Rebecca Boektje de komende weken naar Almere. Waar kun je lekker eten, shoppen en uitgaan? Lekkerbec zoekt het even lekker zelf uit!

„Bij Hudson zit je elk moment van de dag goed. Of het nu overdag is op het prachtige terras op het Belfort of als je ’s avonds gezellig een drankje wil drinken of gewoon even wat wil eten. Hudson heeft twee verdiepingen en is dus ideaal voor grote groepen. Maar ze hebben ook allerlei knusse, gezellige hoekjes met relaxte leren stoelen die perfect zijn voor een romantische date. Op het menu van deze hippe Amerikaanse diner staan salades, burgers, wraps, Koreaanse en Japanse specialiteiten en heerlijke milkshakes. Uiteraard is er ook aan de vegetariërs gedacht, dus echt niemand komt hier iets te kort. Oh, en de gin tonics? Die zijn hier ook top!”

Nieuwsgierig geworden? Check de video hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekkerbec: Metro’s Rebecca checkt Almere (deel 8)
Sluiten