Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 19 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw maakt van ijsblokjesmachine pizzahapjesmachine

Wie een koelkast tot zijn beschikking heeft met een ingebouwde ijsblokjesmachine kan twee dingen doen: ellendig veel drankjes met ijsblokjes maken óf de machine gebruiken voor een ander doeleinde. Het laatste is dat wat een gelukkige koelkasteigenaresse onlangs deed.

Eén keer drukken

Een Imgur-gebruikster heeft aan de wereld duidelijk gemaakt dat je aan een bestaande machine best mag sleutelen tot het voor jou dé perfecte machine is. De vrouw plaatste een kort filmpje op de plaatjeswebsite waarbij te zien is dat ze haar ijsblokjesmaker gevuld heeft met iets anders dan ijs, namelijk ieniemienie pizzahapjes. De kleine gevouwen bladerdeeghapjes – die je bij het vriesvak in de supermarkt kunt vinden- waren voor de vrouw velen malen belangrijker dan het maken van vierkante blokjes ijs. Want water kun je ook gewoon uit de kraan halen toch?

Inspiratie

Imgur-gebruikster Reanimtedus schrijft als onderschrift bij het filmpje „Omdat ik dit vaker gebruik dan ijs". En groots gelijk heeft ze! Binnen één druk op de knop vallen er in no time kleine pizzahapjes op haar bord. Onlangs was ook een vrouw te zien die haar ijsblokjesmachine inruilde voor een witte wijn machine. #inspiratie

pizza pizza

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw maakt van ijsblokjesmachine pizzahapjesmachine
Sluiten