Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 1 dec 2016 / 15:03 uur

Model deelt drankje dat in slaap calorieën verbrandt

Het 35-jarige model Adriana Lima kent de klappen van de zweep als geen ander. Het Braziliaanse topmodel heeft woensdagavond de Victoria’s Secret Show gelopen in Parijs. Alle ogen zijn gericht op de Angels, die maar wat graag de pers te woord staan over hun geheimen.

Zes maaltijden per dag

Zo ook Adriana, die aan New York Post vertelde over haar eetgeheimen. Het model weet natuurlijk als geen ander hoe belangrijk gezonde en vooral de juiste voeding is, in combinatie met haar oerstrakke sportregime. Zo vertelt het model aan de krant: „Ik eet zes maaltijden per dag en ga op zijn minst zes keer per week naar de sportschool. Ik doe met name aan boksen.” Maar naast haar dagelijkse routine onthult het model een geheim wapen.

View this post on Instagram

ALWAYS BRINGING THE BEST OUT OF ME, TODAYS COACH @mohamedelmarcouchi #TEAMLIMA #BEASTMODEON #QUEENLIMA 👊🏼👑👊🏼👑

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Speciaal drankje

Zo drinkt het topmodel elke avond voor het slapen gaan een boekweit-smoothie. De smoothie zit barstensvol proteïne en geef je metabolisme een boost waardoor je beter in staat bent om je drang naar ongezond eten en snacks te stillen. Zo vertelt ze aan New York Post: „Ik mix boekweit met hennepmelk en honing. Ik eet het koud of heet, afhankelijk van waar ik zin in heb. Wanneer je boekweit eet of drinkt voor het slapengaan helpt het je ook om extra calorieën te verbranden in je slaap.” Boekweit bevat namelijk heel veel vezels waardoor je lijf moet blijven werken om het te verteren. Zelfs wanneer je slaapt. En het helpt ook tegen een opgeblazen buik. Weten we dat ook weer!

View this post on Instagram

ITS SHOW TIME! 🦄🦄🦄🦄🦄

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Model deelt drankje dat in slaap calorieën verbrandt
Sluiten