Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 7 nov 2016 / 09:21 uur

Vrolijk ontbijten met de ‘unicorn toast’

Ben je bepaald geen ochtendmens? Dan kun je je ochtend iets opfleuren met een giga vrolijk ontbijtje. Misschien wordt het tijd je bammetje hagelslag in te ruilen voor een ‘unicorn toast’.

Voor je beeldvorming, de ‘unicorn toast’ ziet er precies zo uit als de naam al verklapt; een broodje met alle kleuren van de regenboog. De 26-jarige food styliste en fotografe Adeline Waugh uit Miami kwam op het idee van dit kleurrijke ontbijtje toen ze begon te experimenteren met bietjes. Ze probeerde met allerlei natuurlijke ingrediënten (geen onnatuurlijke kleurstoffen), haar doodgewone toast een beetje op te fleuren, vertelt ze aan Teen Vogue.

View this post on Instagram

First @cosmopolitan now @teenvogue … what is happening!! I am so appreciative of the love I've been getting the past few days. It's a wonderful feeling to be recognized for my work. Please click the link in my bio to read my latest feature in @teenvogue highlighting my colorful toasts 🎉

A post shared by Adeline Waugh (@vibrantandpure) on

Zelf proberen

De unicorn toast of ook wel #ToastTheRainbow, wordt bedekt met smeerseltjes in allerlei kleuren. De kleurrijke spreads maakt Adeline van amandelmelk, cream cheese, natuurlijke kleurstoffen zoals bieten sap, turmerijn en bevroren blauwe bessen poeder. Inmiddels bedenkt de 26-jarige dagelijks een nieuw broodje, en deelt dit op haar Instagramaccount, @vibrantandpure. Op haar Instagram zijn nog meer heerlijke (en kleurrijke) bammetjes te zien voor lunch of ontbijt. Met haar kleurrijke recepten weet Adeline je te verleiden met een gezonde cocktail, een recept voor het avondeten of een gezond tussendoortje. Proberen? Je kunt een kijkje nemen op haar blog vibrantandpure.com.

View this post on Instagram

Unicorn toast, because it's Friday and you deserve it 🦄 For those who couldn't find this recipe, it is now up on my website… Link in bio 🎨 #vibranttoast

A post shared by Adeline Waugh (@vibrantandpure) on

https://www.instagram.com/p/BHXIgHZjuaR/

https://www.instagram.com/p/BHctiD8DJwF/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrolijk ontbijten met de ‘unicorn toast’
Sluiten