Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 3 nov 2016 / 15:20 uur

De ultieme keukengadget voor kookliefhebbers

Soms verschijnen er van die uitvindingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had in je leven. Zoals de Whisk Wiper, bijvoorbeeld.

De Wisk wat? De Whisk Wiper. Wie wel eens een taart of cake bakt, weet hoe lastig het is om een garde goed schoon te krijgen. Er zit vaak nog veel beslag aan en dat krijg je er niet af zonder vieze vingers te krijgen.

De Amerikaanse Matthew Michel is de bedenker van de ultieme gadget. „Ik kwam op het idee toen ik voor de zoveelste keer mijn garde in de gootsteen probeerde schoon te maken, zonder succes", vertelt hij in de begeleidende video van het Kickstarterproject. „Opeens wist ik het. Met een simpele tool zou je een garde snel schoon kunnen krijgen, zonder beslag te verspillen."

Groot succes

Michel ontwikkelde een dummy en besloot hij zijn geluk te beproeven op crowdfundingwebsite Kickstarter. Dat bleek een groot succes: hij heeft inmiddels het vijfdubbele behaald van zijn beoogde doel (10.000 dollar).

Goed nieuws voor kookliefhebbers die enthousiast zijn geworden: je kunt nog een Whisk Wiper set van omgerekend 20 euro bestellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De ultieme keukengadget voor kookliefhebbers
Sluiten