Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 25 okt 2016 / 12:40 uur

Naakte chef die chia pudding maakt gaat viral

Wel eens gehoord van chia pudding? Het is een super lekker en ook nog eens gezond toetje of ontbijtje. Enig idee hoe je het moet maken? De ‘Naked Chef’ legt het uit op zijn YouTube-kanaal Franco Cooks. Maar het is niet zijn pudding waar mensen wild van worden.

Vlam in de pan

De 27-jarige Franco Noriega kookt standaard zonder shirt of in zijn boxershorts. Vandaar zijn artiestennaam ‘naked chef’ en volgens MailOnline is hij dan ook benoemd tot ‘s werelds knapste chef. De Peruaanse – met een eigen restaurant Baby Brasa in New York – demonstreert regelmatig de meest likkebaardend lekkere recepten van gezond tot wat minder gezond. In zijn allerlaatste video laat de chef zijn kijkers zien hoe je een chia pudding kunt maken, gemaakt van – ja wel – chiazaad. En ook in deze video heeft de chef bar weinig kleding om het lijf. De chef kookt in zijn boxershorts. En dat blijft bij zijn flinke schare fans niet onopgemerkt, hen valt namelijk iets op.

We kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar je kunt het het beste zelf bekijken. O, en vergeet de ingrediënten niet mee te pennen.

https://www.youtube.com/watch?v=BxeCETjIBhQ

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Naakte chef die chia pudding maakt gaat viral
Sluiten