Gina Pesulima
Gina Pesulima Eten & drinken 15 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Newsflash: Foodhallen in Amsterdam gaat vernieuwen

De overdekte food markt, de Foodhallen krijgt vanaf oktober zes nieuwe vaste restaurants. Acht concepten maken plaats voor de nieuwe namen. Dat belooft wat…

Onze eigen Chelsea Market meets Borough Market, maar dan met de leukste ondernemers uit Amsterdam gaat vernieuwen.

Het culinairestokje doorgeven

Afgelopen juni keerde Gunther’s Flammkuchen terug als vaste standhouder. Daarnaast is er tijdelijk plek voor de Arabisch-Franse connaisseur Monsieur Baba.

Onder de nieuwe namen zijn dönerzaak Pita van de mensen achter restaurant BREDA in Amsterdam, de gezonde tent Fento, het Hongkongse Gyoza van Dim Sum Thing, pizzeria Renato’s, de Peruviaans-Mexicaanse Lima West en het vegetarische concept Padron.

Blijven vernieuwen

“We willen onszelf blijven vernieuwen en onze gasten kennis laten maken met de nieuwste concepten. We willen blijven verrassen en De Foodhallen moet een plek zijn waar mensen terugkomen en blijven ontdekken”, aldus Medeoprichter Chong Chu.

Zaken als Viêt View, Maza en The Butcher blijven wel in de Foodhallen. Het is nog niet bekend welke concepten zullen verdwijnen. De Foodhallen werd een kleine twee jaar (oktober 2014) officieel geopend in Amsterdam-West. Het initiatief is gebaseerd op ‘indoor food markets’, die over de hele wereld druk bezocht worden.

Zie je daar?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Newsflash: Foodhallen in Amsterdam gaat vernieuwen
Sluiten