Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 16 aug 2016 / 14:44 uur

Aha, zo schenk je sap in zonder te morsen

Het is één van de grootste ergernissen wanneer je haast hebt: morsen. Wanneer je zorgvuldig je ontbijtglas met je favoriete sapje vult is geknoei absoluut niet welkom. Gelukkig komt een slimme Japanner met dé oplossing.

Mocht je je afvragen waar het toch door komt dat je bijna nooit zonder een druppel te morsen drinken in kunt schenken uit een pak, dan hebben wij het antwoord voor je. Het ligt niet aan jou! Middels een simpele truc kunnen we die zware en onhandelbare pakken toch de baas zijn tijdens het inschenken.

Een Japanse man legt in een kort YouTube-filmpje uit hoe je het beste je drinken in kunt schenken. En deze lifehack heeft alles te maken met waar de dop is ten opzichte van je glas. Want normaal draai je de dop richting je glas, maar je moet hem er juist vanaf draaien.

Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe de slimme Japanner deze truc demonstreert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aha, zo schenk je sap in zonder te morsen
Sluiten