Jordy Kruse
Jordy Kruse Eten & drinken 9 jun 2016 / 13:10 uur

Video: Dit eet profbokser Anthony Joshua als ontbijt

Ontbijten. Iedereen weet dat het belangrijk is, maar veel mensen krijgen ’s morgens vroeg simpelweg niks naar binnen. Dat geldt gelukkig niet voor profbokser Anthony Joshua. De sportman moet iedere ochtend een ontbijt naar binnen werken waar je bang van wordt.

Op Twitter deelde de bokser een filmpje van zijn dagelijkse ontbijt met zijn volgers. Naast twee volle bakken eten moet Joshua in alle vroegte ook nog een salade en een shake weg zien te werken. En dan te bedenken dat veel mensen een schaaltje yoghurt in de ochtend nog niet weg kunnen krijgen.

Wij vinden het knap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Dit eet profbokser Anthony Joshua als ontbijt
Sluiten