#Lunchgoal: zoete aardappeltoast in plaats van brood
:format(jpeg):background_color(fff)/https%3A%2F%2Fwww.metronieuws.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F06%2Fbfb18e96ab05655fb6dcd55e29b543c8-1465562157.png)
Crackers met avocado, geroosterd brood met ei of een groene salade als lunch kennen we inmiddels wel. Toe aan iets nieuws? Geef dan deze foodtrend eens een kans!
Zoete aardappel is een perfecte vervanger voor je bruine boterham als je eens trek hebt in iets anders. En het fijne aan deze lunch-hype? Het kost niet eens veel meer moeite dan de lunch die je gewend bent.
Zoet of hartig
Instagram vult zich met toasts gemaakt van zoete aardappel. Dat komt vast door de simpele bereiding: je snijdt de aardappelen over de lengte in plakken en stopt ze zo in de broodrooster. Zo’n twee of drie keer (tot ze vanbinnen gaar zijn) op de hoogste stand et voilà, je kunt ze beleggen met zowel zoet als hartig beleg.
Hieronder hebben we alvast wat inspiratie voor je verzameld. Duik jij dit weekend de keuken in?
https://www.instagram.com/p/BGPNpTLi2eq/