Carolien Tsao
Carolien Tsao Eten & drinken 17 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

In deze zomerse donuts moét jij je tanden zetten

Donuts op zich zijn al freakin’ delicious, maar het kan blijkbaar áltijd beter. Dat bewijzen de nieuwste varianten van Krispy Kreme.

Met de zomer in aantocht heeft de Japanse keten twee nieuwe variaties op de zoete snack op de kaart gezet. En deze zien er niet alleen heel kleurrijk uit, maar ook nog eens hartstikke lekker.

Fris en fruitig

De eerste is een watermeloendonut met een fijn glazuur gemaakt van fruit. Om het niet alleen naar de meloen te laten smaken, maar er ook zo uit te laten zien, zijn er chocolade chips opgestrooid als pitjes. De groene schil is bovendien nagemaakt met gekleurde chocolade.

Daarnaast voegt Krispy Kreme een zure, maar frisse donut toe aan het assortiment. Deze donut draait geheel om citroen, citroen en nog eens citroen.

Reisje boeken

Vanaf 19 juli liggen de lekkernijen bij de donutwinkel in de schappen. Wij kunnen maar één ding zeggen: ben je rond die datum in Japan, dan ben je een echte lucky bastard.

En anders toch maar een tripje naar het land van de rijzende zon plannen? Al is het alleen maar voor de donuts, het egelcafé en alle andere crazy stuff die het land te bieden heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In deze zomerse donuts moét jij je tanden zetten
Sluiten