Evie Westland
Evie Westland Eten & drinken 18 jun 2016 / 11:42 uur

Hoera! Je kunt tegenwoordig wijn drinken met je kat

Blijf jij voor altijd en eeuwig alleen met je katten? Voor jullie crazy catladies hebben we nu het beste nieuws ooit.

Iedereen die er weleens van heeft gebaald dat je niet romantisch een glaasje wijn kunt nuttigen met je kat, moet kennismaken met het merk Apollo Peak.

Non-alcoholic

Dit bedrijf uit de VS maakt namelijk wijn voor katten. Je leest het goed: blok je agenda, zeg belangrijke afspraken af en plan vanavond nog een wijnsessie met je geliefde kattenvriend. Wijn voor katten is nu een ding.

En voordat je nu verontwaardigd de dierenbescherming belt: no worries. Deze kattenwijn bevat geen alcohol, en lijkt eigenlijk in de verste verte niet op wijn zoals wij ’t kennen.

Pinot Meow

In de wijn zitten ingrediënten als kattenkruid en bietensap. „Het is gemaakt als een soort thee”, vertelt de bedenker van Apollo Peak Brandon Zavala aan The Huffington Post. „We willen dat het er net zo uitziet als wijn, zodat het voor de gebruikers ook echt lijkt alsof ze een wijntje drinken met hun kat.”

Sla de flessen Pinot Meow en Mos-cat-o dus maar gauw in en bereid je voor op een avondje quality time met je kitten. Hierbij nog wat leuke poezenplaatjes. You’re welcome.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoera! Je kunt tegenwoordig wijn drinken met je kat
Sluiten