Floor Gijsbertse
Floor Gijsbertse Eten & drinken 23 jun 2016 / 16:57 uur

Fitgirl toont het effect van opgeblazen buik op foto

Niets is wat het lijkt op social media. De scheidslijn tussen ‘echt’ en ‘nep’ wordt alsmaar vager. Precies dit statement probeerde fitnesslogger Tiffany Brien te onderstrepen met een foto na het avondeten.

Van wasbordje naar gasbuik

Ze is afgetraind en heeft een buik waar een gemiddeld mens een arm voor zou geven, en tóch kan ook deze knappe fitgirl er niet onderuit: ze deelde een foto op Facebook van haar opgeblazen gasbuik na een dag lang gegeten te hebben. Op de voor-foto van twaalf uur daarvoor had ze nog een loeistrakke buik. Het verschil is gigantisch.

‘Niets is wat het lijkt’

Zo schrijft ze bij de foto’s: „Nee, ik ben niet 6 maanden zwanger. Het is gewoon mijn food baby. We zijn niet allemaal wat we laten zien op social media. Ik wilde een slechte dag met jullie delen om te laten zien dat niemand ‘perfect’ is en dat het oké is om een slechte dag te hebben als je lichaam andere plannen heeft.” Ook legt ze uit waar het nou precies door komt dat haar buik opzwelt: hormonen, slaap en stress zijn de meest bepalende factoren.

https://www.facebook.com/&/posts/1054573961288749

Reacties

De zogeheten ‘food baby’ riep heel wat reacties op bij haar flinke schare volgers. Inmiddels hebben al 4,4 duizend volgers gereageerd op de eerlijke post van de blogger.

Reageer op artikel:
Fitgirl toont het effect van opgeblazen buik op foto
Sluiten