Alice Boothby
Alice Boothby Eten & drinken 31 mei 2016 / 13:25 uur

Wow: Starbucks gaat koffie met prik tappen

Het werd uitgeroepen tot dé trend van 2015, maar echt doorzetten deed het niet: koffie met prik, oftewel nitro cold brew. Tot nu toe…

Want Starbucks gaat op grote schaal nitro cold brew serveren. Het idee van nitro cold brew is heel simpel: aan de koffie wordt koolzuur toegevoegd. Net als bier wordt het drankje getapt en aangeleverd in fusten. Wat ons betreft hét verkoelende drankje voor de zomer. Nitro cold brew wordt geserveerd als ijskoffie in smaken als bijvoorbeeld ‘vanilla sweet cream’.

Flinke zaken

Volgens CNN wordt nitro cold brew op dit moment geïntroduceerd in 500 Starbucks-zaken in de Verenigde Staten en zal het vanaf dat moment rap uitgerold worden. Tienduizend zaken zullen deze zomer nitro cold brew verkopen.

Wanneer het drankje naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wow: Starbucks gaat koffie met prik tappen
Sluiten