Carolien Tsao
Carolien Tsao Eten & drinken 4 mei 2016 / 06:48 uur

McDonald’s lanceert nieuwe variant Franse frietjes

Voor wie dacht dat de dunne frietjes van de McDonald’s de lekkerste waren en het niet beter zou worden, think again! De fastfoodketen bedacht een nieuwe variant op de populaire snack, namelijk met knoflookkruiden.

Naast de grotere frietsausbakjes en het all you can eat concept komt McDonald’s dus met nóg een nieuwtje dat ons hartstikke blij maakt. De zogeheten Gilroy Garlic Fries worden gefrituurd als de frietjes die we kennen, maar worden daarna door een mix van knoflook, olijfolie, Parmezaanse kaas, peterselie en zout gehaald. „We zijn trots op het product en iedereen die eraan mee heeft gewerkt”, aldus Michael Haracz, manager culinaire innovatie van de keten in Amerika. „We kijken ernaar uit om de frietjes te introduceren aan onze klanten.”

San Fran

Eén nadeeltje aan dit nieuws op de vroege woensdagochtend: de frietjes worden op vier locaties in San Francisco getest, best een stukje van ons vandaan dus. Maar laten we hopen dat het een enorm succes wordt (we kunnen ons niet anders voorstellen) en dat ook wij snel van de snack mogen genieten op onze cheat days!

Reageer op artikel:
McDonald’s lanceert nieuwe variant Franse frietjes
Sluiten